Kush po e përdor krizën për pushtet/ Bardhi publikon përgjigjen zyrtare: Mesazhi i sajuar në emër të Lulzim Bashës u dërgua nga…

“Shqiptarët të gjykojnë vetë kush po e përdornkrizën për pushtet” Gazment Bardhi publikon përgjigjen zyrtare: Mesazhi i sajuar në emër të Lulzim Bashës u dërgua nga një platformë e huaj

E vërteta është më e qartë dhe e pastër se çdo lojë e pisët apo maskë e skaduar.

Le ta shohin dhe gjykojnë vetë shqiptarët se kush e ka mendjen tek pushteti dhe përdor mesazhe të sajuara kundër kreut të opozitës.

Me qëllimin e vetëm, të largojë vëmendjen nga propozimi ynë që ndihmon realisht qytetarët dhe biznesin për të përballuar krizën. 👇

Përgjigja nga Vodafone tregon se:

1- SMS nuk është dërguar nga Lulzim Basha apo nëpërmjet sistemit të kompanisë celulare.

2- SMS është dërguar nga një platformë e huaj SMS në internet për dërgimin e SMS-ve, jashtë rrjetit të kompanisë celulare.

vod