Ballina News Plani i masave social-ekonomike/ PD: Hap i parë i mirëpritur, por i...

Plani i masave social-ekonomike/ PD: Hap i parë i mirëpritur, por i pamjaftueshëm. Duhet transparence urgjente

Partia Demokratike ka reaguar pas së kryeministrit Rama planin me 7 pika për të përballuar situatën e krijuar nga CoVid-19.

Masat e shpalluara vlerësohen nga PD si një hap i parë i mirëpritur, por i pamjaftueshëm.

“Partia Demokratike e konsideron planin e masave social-ekonomike si të domosdoshëm për përballimin e krizës së shkaktuar nga pandemia e koronavirus. Propozimi i Qeverisë ka nevojë urgjente për transparencë dhe për t’u detajuar,” thekson deklarata e PD.

“Masat e shpalluara vlerësohen nga PD si një hap i parë i mirëpritur, por i pamjaftueshëm”.

Exit mobile version