Ajo që nuk ndodh në Tiranë, Komuna e Prishtinës dizinfekton rrugët

Ahmeti ka shpërndarë disa fotografi në profilin e tij zyrtar në Facebook gjatë aksionit të dezinfektimit, transmeton Telegrafi.

I pari i Prishtinës, ka kërkuar nga qytetarët në vazhdimësi që të qëndrojnë në shtëpi dhe të kujdesen për shëndetin e tyre.

Ndryshe, deri më tani në Kosovë janë konfirmuar 16 raste me coronavirus, 10 prej tyre janë të shtrirë në Klinikën Infektive të QKUK-së dhe gjendja e tyre është stabile.