Vokshi i përgjigjet Ramës: Nuk ke pse ia jep milionat Vilma Nushit. Ndërprerja e kontratave koncesionare, detyrim ligjor

Reagimi/Albana Vokshi: Milionat nuk bien nga qielli, por nuk ka pse Rama t’ia japë Vilma Nushit. Ndërprerja e kontratave koncesionare, detyrim ligjor

“Milionat vertetë nuk bien nga qielli, siç thotë Edi Rama, por edhe tek Vilma Nushi nuk ka pse i çon. Nëse ka vullnet, Edi Rama ka ku i gjen paratë për të përballuar krizën.

Ligji parashikon mundësinë që kontrata e koncesionit korruptiv dhe të padobishëm e #checkup-it të ndërpritet në raste epidemish. Po kështu të gjitha kontratat e ngjashme abuzive të shëndetësisë, që nuk u shërbejnë qytetarëve, duhen ndêrprerë!

Jemi në një #superepidemi, në një #pandemi globale, por Edi Rama vazhdon të zvarritet, që t’i japë sa më shumë miliona të mundet Vilmës dhe ortakëve të tij!

Ja ku i ke lekët! Varu tani nga këmbët në Sheshin Skënderbej!