Breaking News! Një vendim i ri i pashembullt i Edvin Kristaq Maskës dhe ndrikull Hajni Maskës!

Ish-Kryeministri Berisha ka denoncuar një tjetër skadal të ramës dhe ministres së Shëndetësisë.

Berisha ka publikuar mesazhin e një punonjësi, i cili shkruan se, Urgjenca e QSUT që pret të gjitha llojet jo kirurgjikale të urgjencës, do përdoret për të pritur të sëmurët me covid-19!!

Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha

Nje vendim i ri i pashembullt i Edvin Kristaq Maskes dhe ndrikull Hajni Maske!

Urgjenca e QSUT qe pret te gjitha lojet jo kirurgjikale te urgjences, do perdoret per te pritur te semuret me covid19!!

Miq, dy dite pare nje qytetari dixhital me dergoi nje mesazh ne te cilin me njoftonte keto qe njofton sot nje tjeter qytetar dixhital. Nuk besova se marrrezia njerezore mund te arrije gjer ketu.

Te gjithe kane pare ne Itali cadra te medha me te gjitha pajisjet te vendosura ne oborre te spitalit per te pritur te semuret e dyshuar me covid-19 para se ti dergojne ne spitalin infektiv.

Çadra, meqenese duket se urgjenca ekzistuese e spitalit infektiv eshte e zene, mund te perdoret pa asnje veshtirsi por te kercenosh ne kete menyre spitalin me te madh jo infektiv te vendit eshte se paku marrezi sipas eksperteve te fushes.

Lexoni mesazhin e punonjesit dixhital. sb

E di cfare ka ndodh ke ne Pritja e rasteve mes hollit
karantine me.perde per rastet e dyshuara karantine me.perde per rastet e dyshuara Do futen ne urgjencen ë semundjeve te brendshme

ne do i sherbejme dhe me.pas do lajmerojme infeksionistin po u futen ne urgjencen terciare perfunduam te gjithe te infektuar dhe sdo me.kete me.kush ti presi. ajo eshte vendi ku do.te priten ne holl te semuret e dyshuar per covid dhe duke na rrezikuar direkt neve nuk mund te filtrohen brenda nje urgjence terciare Se cdo i semure kardiak neurologjik do e marri eshte masaker.

Ne do.jemi te paret qe do ekspozohemi dhe skemi masat e duhura as syze as maska N 75 as veshje Tyreku po u vesh do mbahet 24 ore ose dhe 12 ore dhe do jesh aty i izoluar me te semurin me respekt

11 1