Berisha publikon videon: Hakmarrje e ulët dhe primitive e Edvin Kristaq Xhelatit

Nga Sali BERISHA

Hakmarrje e ulët dhe primitive e Edvin Kristaq Xhelatit.
Ai pushon nga puna mjekut humanist qe tha te verteten Ilir Allkja!

Te dashur miq, njeri nga mjeket me te perkushtuar te sherbimit te urgjences, Ilir Allkja pushohet nga puna nga Edvin Kristaq Xhelati vetem se u tha shqiptareve te vertetn e hidhur. Dr Ilir Allkja me guxim u tha me ze dhe figure qytetareve se qeveria nuk kishte marre absolutisht asnje mase paraprake te vetme per mbrojtjen e personelit te shendetesise as dhe fuqizimin e sherbimit te urgjences per perballimin e epidemise se koronavirust.

Ai me guxim denoncoj aktin kriminal te shperndarjes nga Edvin Çekap Maska dhe Ndrikull Hajni Maska te 1.2 milion maskave te sjella ne Shqiperi qe ne vitin 2008 te skaduara qe ne vitin 2011.

Ne kunder pergjigje te akuzave te guximshme te Dr Ilirit, Edvin Kristaq Xhelati njelloj se dikur eterit e tij mizor ai, personalisht dhe paftyresisht per ta shpallur armik, i nxori mjekut te nderuar nje fotografi ne te cilen ai kishte dale ne nje miting me dy gishtat lart.

Me kete akt te ulet prej persekutori ai tregoi veten se eshte thjesht nje bastard i eterve te tij xhelat e mizor dhe se njelloj si ata ai perdor sherbimet inteligjente te vendit per te survejuar kundershtaret, ne kete rast opoziten.

Pas ketij akti te turpshem ai dje ka urdheruar ne kulmin e punes se tij, pushimin nga puna te mjekut qe ju tha shqiptareve te verteten.

Denoj me ashpersine me te madhe kete akt hakmarres, primitv te Edvin Kristaq Xhelatit dhe Ndrikull Hajni Maska dhe kerkoj rikthimin me urgjence ne detyre te mjekut humanist dhe te perkushtuar Dr Ilir Allkja!

Kety me poshte keni videon e deklarates te Dr Ilir Allkja per te cilen Edvin Kristaq Xhelati dhe Ndrikull Hajni Maska e pushuan nga puna dhe prononcimin e tij ne FB ndaj ketij akti. sb

“Miq, sonte më është kërkuar të largohem nga puna pa motivacion!
Kerkova të ma jepnin me shkrim!�Hakmarrje e ulët e Edi Ramës dhe e Skënder Bratajt në ditët kur Shqipëria ka nevojë më shumë se kurrë për mjekë ! Sonte po qendroj në punë kundër urdhrit , në shërbim të pacientëve !�Ju dua shumë !- shkruan Allkja në postimin e tij”.

Hakmarrje e ulet dhe primitive e Edvin Kristaq Xhelatit.Ai pushon nga puna mjekut humanist qe tha te verteten Ilir Allkja!Te dashur miq, njeri nga mjeket me te perkushtuar te sherbimit te urgjences, Ilir Allkja pushohet nga puna nga Edvin Kristaq Xhelati vetem se u tha shqiptareve te vertetn e hidhur. Dr Ilir Allkja me guxim u tha me ze dhe figure qytetareve se qeveria nuk kishte marre absolutisht asnje mase paraprake te vetme per mbrojtjen e personelit te shendetesise as dhe fuqizimin e sherbimit te urgjences per perballimin e epidemise se koronavirust.Ai me guxim denoncoj aktin kriminal te shperndarjes nga Edvin Çekap Maska dhe Ndrikull Hajni Maska te 1.2 milion maskave te sjella ne Shqiperi qe ne vitin 2008 te skaduara qe ne vitin 2011.Ne kunder pergjigje te akuzave te guximshme te Dr Ilirit, Edvin Kristaq Xhelati njelloj se dikur eterit e tij mizor ai, personalisht dhe paftyresisht per ta shpallur armik, i nxori mjekut te nderuar nje fotografi ne te cilen ai kishte dale ne nje miting me dy gishtat lart.Me kete akt te ulet prej persekutori ai tregoi veten se eshte thjesht nje bastard i eterve te tij xhelat e mizor dhe se njelloj si ata ai perdor sherbimet inteligjente te vendit per te survejuar kundershtaret, ne kete rast opoziten.Pas ketij akti te turpshem ai dje ka urdheruar ne kulmin e punes se tij, pushimin nga puna te mjekut qe ju tha shqiptareve te verteten.Denoj me ashpersine me te madhe kete akt hakmarres, primitv te Edvin Kristaq Xhelatit dhe Ndrikull Hajni Maska dhe kerkoj rikthimin me urgjence ne detyre te mjekut humanist dhe te perkushtuar Dr Ilir Allkja!Kety me poshte keni videon e deklarates te Dr Ilir Allkja per te cilen Edvin Kristaq Xhelati dhe Ndrikull Hajni Maska e pushuan nga puna dhe prononcimin e tij ne FB ndaj ketij akti. sb “Miq, sonte më është kërkuar të largohem nga puna pa motivacion!Kerkova të ma jepnin me shkrim!�Hakmarrje e ulët e Edi Ramës dhe e Skënder Bratajt në ditët kur Shqipëria ka nevojë më shumë se kurrë për mjekë ! Sonte po qendroj në punë kundër urdhrit , në shërbim të pacientëve !�Ju dua shumë !- shkruan Allkja në postimin e tij”

Gepostet von Sali Berisha am Montag, 16. März 2020