Aktori: Nuk do t’i bindem plehrës. Eshtë arrest shtëpie që e ka vënë thithsi i pluhurave i tmerruar nga…

Aktori i njohur, Neritan Liçaj po shkon kundër rrymës me masat e ndërmarra nga qeveria për parandalimin e koronavirusit.

Liçaj e quan këtë vendim “arrest shtëpie” që e ka vënë thithsi i pluhurave i tmerruar nga 2 Marsi.

“Nuk është karantinim, është arrest shtëpie që e ka vënë thithsi i pluhurave i tmerruar nga 2 Marsi.

Dhe ju prisni që unë t’i bindem plehrës?”, shkruan aktori në kushtet kur të gjithë bëjnë thirrje për të mos dalë nga shtëpia.