Një akt tjetër kriminal i Edvin Çekap Maskës dhe Ndrikull Hajni Maskës!

Miq, qytetari dixhital denoncon nje akt kriminal te narkozyrtareve te Edvin Çekap Maskes dhe Ndrikull Hajni Maskes te spitalit te Durresit. Ata mbajne per vehte testet e koronavirusit dhe lene mjeke e infermiere dhe familjet e ketyre te fundit pa kontroll!

Shpreh solidaritetin tim me mjeket dhe infermieret dhe sanitaret e Durresit dhe mbare Shqiperise dhe denoj me ashpersine me te madhe situaten e tyre te pambrojtur dhe kete akt banditesk te narkozyrareve te Edvin Çekap Maskes dhe Ndrikull Hajni Maske ndaj mjekve dhe personelit shendetesor te spitalit te Durresit.

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

I nderuar Doktor Berisha
Kam nje info per mjeket ne Durres
Dje kane ardhur 58 tampone ne spitalin e Duresit por ato i jane dhene administrates te spitalit dhe jo doktorve te cilet kan kontakt direkt me pacientet

Ka patur edhe debate per kete ceshtje

Me respekt