Shpërthen Akademuiku: Ku e di zoti kryeministër se shqiptarët do të kapen në masën 80 përqind nga gripi

Nga Artan FUGA

Wow, ku e di zoti kryeministër siç raporton media se, shqiptarët do të kapen në masën 80 përqind nga gripi, por nuk do të kenë asnjë shenjë sepse do ta ngordhin virusin!!!

80 përqind apo 81 përqind?

Ku e di aman!

Ku e di se nga 20 përqind të tjerët, 80 përqind do ta kenë grip të zakonshëm.

Pse jo 19 përqind?

Mos i ka INSTAT -i të dhënat përpara sesa jeta t’i prodhojë?

Nga e di?

Pra ngelen ca kokrra mbi 60 vjeç që pranojmë në spital!

Më kujton parimin statistikor të Schumpeter sipas të cilit çdo gjë që ndodh ndodh e ndarë në 80 përqind dhe 20 përqind!

Çfarë përgjegjësie … statistikoreeeeee!!!