Reagimi i fortë ndaj Ramës: Ky palaço që linçon mjekët pse kërkojnë ujë, sapun, alkool, doreza e maska paska…

Nga Ilir ALLKJA

Një kryeministër i pashkollë e i përdalë këshillon mjekët!

Këtë e bën pasi e ka shpënë në agoni sistemin shëndetësot duke i varur gurë të rëndë për qafe plot konçensione korruptive!

Ky palaço që linçon mjekët pse kërkojnë ujë, sapun, alkool, doreza e maska paska mend të na mësojë profesionin e punën tonë!

Ti zoteri je një armik i mjekëve dhe i tërë sistemit!

Na bëj një shërbim në të mirë të vendit, mos na dekurajo me praninë tënde kudo !