Berisha denoncon: Një krim tjetër i rëndë!

Sali BERISHA

Edvin Çekapi dhe ndrikull Hajnia bene gjithçka per te fshehur rastin e Durresit.

Vetem pas 24 oresh derguan pergjigjen e analizes te marre nga mjeket tek e semura.

Mjeket e moren vesh nga mediat dhe jo nga taskforca se pacientja qe ata mjekonin ishte me koronavirus.

Keshtu ata i lane pa asnje mase mbrojtese personelin mjekesor por edhe te semuret e tjere qe mjekoheshin nga mjeket qe kujseseshin per te semuren.

Kete qendrim çnjerezor dhe kriminal Edvin Çekapi dhe Ndrikull Hajnia e mbajten sepse duket menduan te fshihin rastin pasi rrezonte per te treten here mashtrimin e tyre te paskrupullt per rastin zero.

Akoma sot ne mengjes nuk kane derguar mejtin me resperator per te sjelle te semuren ne repartin e reanimacionit te spitalit infektiv per sherbim te specializuar.

Denoj me ashpersine me te madhe qendrimet e papergjegjshme dhe kriminale te Edvin Çekapit dhe Ndrikull Hajnise ndaj ketij rasti me pasoja potenciale per perhapje ne progresion gjeometrik te epidemise ne qytetin e Durresit.

Shpreh mbeshtetjen dhe solidaritetin tim te plote me personelin shendetesor, mjeke, infermiere, sanitare qe punon sot ne kushtet me te veshtira te nje çorganizimi te organizuar pa mjetet me minimale te mbrojtjes per tu perballur me epidemine e koronavirusit.

Paralajmeroj ata “specialiste” qe behen ne media zedhenes te manipulimeve dhe mashtrimeve te Edvin Çekapit dhe Ndrikull Hajnise se po shkelmojne mbi prefesionin e tyre, betimin e mjekut dhe kryejne nje krim te rende penal, moral dhe profesional me pasoja shume te renda per shoqerine.

Ju uroj sherim te semureve me koronavirus dhe ju bej thirrje qytetareve te zbatojne me rigorozitet dhe jashte çdo paniku te gjitha regullat e OBSH te bera publike te OBSH ne mediat e vendit. sb