Kapni Koronavirusin!

LOJA “KAPNI CORONAVIRUSIN”!

Situata e coronavirusit në Shqipëri ka sjellë shumë panik, prandaj FRPD ka menduar një lojë që të argëtoheni. Loja është e thjeshtë dhe nuk kërkon shumë energji, mjafton të kapni Erion Veliajn (coronavirusin e korrupsionit dhe mashtrimit) me doreza mjeku dhe t’i bëni screenshot.

Për të luajtur lojën:
👉🏻 HYNI NË INSTAGRAM DHE NDIQNI @frpd.al
👉🏻 HAPENI STORY-N E @frpd.al
👉🏻 KAPENI CORONAVIRUSIN ERION VELIAJ DHE BËNI SCREENSHOT
👉🏻 SCREENSHOT-IN QË SAPO KAPËT, HIDHENI NË STORY-N TUAJ DHE BËNI TAG

@frpd.al

2 13