Edhe Teatri i njohur i Austrisë në mbrojtje të Teatrit Kombëtar (Dokumenti)

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit ka njoftuar sot se me kauzën e saj për mbrojtjen e godinës së Teatrit është solidarizuar Teatri Zephier i Austrisë.

Drejtori i këtij institucioni, Alois Galle, i ka dërguar një letër mbështetje mbrojtësve të Teatrit në Tiranë në të cilën shkruan ndër të tjera se deklaron solidaritetin e tij me artistët dhe qytetarët që kanë pushtuar teatrin Kombëtar të Shqipërisë, me qëllimin për ta shpëtuar.

1 8

2 6