Berisha: Narkoavokatja personale e kryekreut të mafies shpërblehet me emërimin kryeavokate e narkoshtetit

Ish-Kryeministri Berisha ka reaguar pas emërimit nga Rama Avokate të Shtetit, avokaten e tij personale, Enkelejda Muçaj. Berisha shkruan në një postim në Facebook se, ndrikull Enkelejda Muçaj, narkoavokatja personale e krye kreut të mafies së Shqipërisë, rajonit dhe Europës, Edvin Mafisë shpërblehet me emërimin kryeavokate e narkoshtetit të parë në Europë!

Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha

Avokatja e kreut te meduzes, Muçaj emerohet kryeavokate e shtetit!

Miq, Ndrikull Enkelejda Muçaj, narkoavokatja personale e krye kreut te mafies se Shqiperise, rajonit dhe Europes, Edvin Mafise shperblehet me emerimin kryeavokate e narkoshtetit te pare ne Europe!

Kjo ndrikull ka perfaqesuar Edvin Mafine ne te gjitha padite hakmarrese farse qe ai ka ngritur kunder meje!

Lexoni ne linkun e meposhtem per ndrikull Muçaj!

https://www.syri.net/…/vellai-i-deputetes-socialiste-ne-kr…/