“Ky mirë që është tradhtar, por është edhe idiot”!

Nga Petrit VASILI

Shqipëria nuk ka pasur kurrë një idiot më të rëndomtë anti-Kosovë se Rama. Rama thotë për Ramushin – gënjeshtar dhe e hedh në gjyq. Rama thotë për Isa Mustafën – politikan tinëzar.

Rama thotë për Albinin – lider folklorik se kërkoi të hiqet taksa e rrugës së Kombit. Kurse të gjithë bashkë, Ramush, Isë dhe Albin, thonë në kor së bashku me të gjithë Kosovën, se Rama është një kokërr tradhtari që s’ka të dytë.

P.S. Por ky mirë që është tradhtar, por është edhe idiot, se e bën kaq trashë tradhtinë, sa që s’ka pse lodhet askush në Kosovë e Shqipëri për ta kuptuar. Të gjithë shqiptarët, andej e këndej kufirit, kanë kohë që e përshëndesin kur lind dita dhe i thonë: “Mirëmëngjes tradhtar!”