Çfarë u diskutua me studentët, Basha publikon videon

Kryetari i PD, Lulzim Basha përmes një postimi në Facebook, publikon disa prej pikave të programit të tij qeverisës për arsimin e lartë dhe arsimin në përgjithësi.

“Me studentët duke folur për kërkesat dhe shqetësimet e tyre. Ligji për arsimin e lartë, kushte më të mira jetese dhe studimi, financime për universitetet si dhe lidhja e shkollimit me tregun e punës ishin disa nga temat e bisedës plot me ide të reja për t’u përfshirë në programin tonë të ri për arsimin”, shkruan Basha në mesazhin e tij në Facebook.

#PotëDëgjoj

Me studentët duke folur për kërkesat dhe shqetësimet e tyre. Ligji për arsimin e lartë, kushte më të mira jetese dhe studimi, financime për universitetet si dhe lidhja e shkollimit me tregun e punës ishin disa nga temat e bisedës plot me ide të reja për t'u përfshirë në programin tonë të ri për arsimin.#PotëDëgjoj#ditëmëtëmira

Gepostet von Lulzim Basha am Dienstag, 3. März 2020