Kajmaku i lirë nëpër Tiranë, Paloka: Lënia në liri e kajmakut të “rilindjes”, vazhdim i krimit të urdhëruar prej Ramës

Nga Edi Paloka

“Turp”..?!
Turp eshte qe keta vazhdojne te tallen e ti trajtojne shqiptaret si budallenj ! Lenia ne liri e kajmakut te “rilindjes” eshte vazhdim i krimit te urdheruar prej Rames, te atij qe i mbeshtet, i emeron kryetar bashkie, deputet e ministra dhe kur kapen ne krim, nuk lejon as policine e as drejtesine ti prekin.

Publikojne nje mesazh te drejtorit te narkopolicise se Rames, qe gjoja rastesisht ka vajtur si info ne media, per t’ju thene shqiptareve se nuk jane keta qe e lene te lire. Eshte e njejta polici e prokurori qe arrestojne me urdher botues e lene te lire, madje dhe mbrojne kriminelet e “rilindjes”!

Sa te jete Rama aty, kjo do jete dhe sjellja e policise dhe drejtesise; kriminelet ne krye te vendit e te tjeret ne burg.