Dhjetramijëra në protestë shpërthejnë në: Rama ik!

Dhjetramijëra qytetarë në protestë kanë shpërthyer në thirrjen: Rama ik!

Pjesëmarrje e jashtëzakonshme e qytetarëve në sheshin “Dëshmorët e Kombit” në manifestimin e presidentit Ilir Meta.

Siç duket edhe nga pamjet e shkëputura nga droni duket një se thirrjes së Metës i janë përgjigjur mijëra qytetarë të cilat kanë mbipopulluar rrugën.

Ka nisur manifestimi në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, i organizuar nga Presidenti Ilir Meta, pasi ky i fundit e akuzon kryeministrin Edi Rama, për grusht shteti.

Manifestimi do të zgjasë dy orë dhe pritet të përfundojë në orën 19:00. Javët e fundit, Presidenti Ilir Meta i bëri thirrje shumë herë thirrje popullit për të marrë pjesë në këtë manifestim dhe shprehej se shqiptarët duhet të jenë në shesh për të mbrojtur Kushtetutën.