British Airways anulon qindra udhëtime për shkak të koronavirusit, përfshirë edhe Shqipërinë

Linja ajrore “British Airways” dhe “Ryanair” kanë anuluar qindra fluturime midis Britanisë së Madhe, Evropës dhe SH.B.A.-së për shkak të shpërthimit të koronavirusit.

Anulimet e British Airways përfshijnë udhëtimet mes Heathrow dhe Itali, Francë, Austri, Belgjikë, Gjermani, Irlandë dhe Zvicër – plus JFK të Nju Jorkut.

Linja ajrore gjithashtu ka anuluar fluturimet midis Gatwick dhe Italisë, Francës dhe Shqipërisë, dhe fluturimeve të Londrës në Londër  dhe nga Italia dhe Gjermania.

Ndërkohë një zëdhënës i kompanisë ajrore ka njoftuar se klientët do të kontaktohen për fluturimet e anuluara.

“Ne do të kontaktojmë klientët për fluturimet e anuluara, në mënyrë që të diskutojmë opsionet e tyre të udhëtimit, duke përfshirë edhe ri-rezervimin për transportuesit e tjerë kur është e mundur, rimbursimet e plota ose prenotimet me British Airways për një datë të mëvonshme të udhëtimit”.