Berisha publikon mesazhin: “Manipulim votash në Kongresin e Lindës, Gjushit, Koronavirusit!…”

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka publikuar mesazhin e një socialisti I cili shkruan se, e votat janë manipuluar në Kongresin e PS.

Qytetari shkruan se, zgjedhja e anëtarëve është bërë me urdhër nga lart.

Referuar Berishës, qytetari shkruan se Petro Koçit i është bërë puç dhe është futur pa asnjë votë Arli Naska.

Reagimi i plotë

Denoncohet manipulimi i numrit te votave ne kongresin e Lindes, Gjushit, Koronavirusit!

Urdheri te gjithe narkodrejtoret te futen ne Komitetin Qendrorte Partise se Krimit!

Lexoni denoncimin e socialistit dixhital. sb

Prsh dcktor Skandal mbreme ne numerimin e votave per keshillin kombetar. Manipulime monstruoze . Me urdher nga Lart thuhet qe te gjithe drejtoret e Tiranes te futen ne KK Manipulime sheshit. Nje drejtor eshte kapur duke paguar I behet puçi Petro Koçit edhe futet pa asnje vote Arli Naska.