Mashtron sërish, shikoni fotot dhe konstatoni monstrën

Kryebashkiaku i Tiranës Veliaj ka postuar në Facebook një foto të Institutit të Artit Bashkëkohor në Boston duke e shitur si foton e projektit të kampusit të ri Universitar.

Për më tepër, Veliaj ka shkruar se nis puna për kampusin e ri Universitar, pavarësisht se nuk ka asgjë publike për projektin, arkitektët dhe tenderat. Duket se i gjithë postimi është një gënjeshtër.

Ai nuk di të bëjë asgjë përveçse të mashtrojë. E ka ves. Mashtron për gjitrhçka, që nga dasma e tij dhe në çdo ditë dhe çdo hap. Kurrë në Shqipëri nuk ka pasur një larvë të tillë të neveritshme që të jetë kaq e rëndomtë në mashtrime.