Partizani e bën vetë golin e tretë në portën e vet, Tirona e sigurtë drejt fitores e titullit

Tirana në festë sërish. Gafë pafalshme e Hektor Idrizajt, i cili shënoi në portën e tij. Një goditje e Ngoo u devijua nga mbrojtësi vlonjat i Partizanit, që çuditërisht e dërgoi në rrjetën e portës së Alban Hoxhës.

Idriz Batha, i ndodhur pranë tij, nuk feston dhe me gjestin e tij i ka habitur të gjithë. Ai shkoi të ngushëllonte kundërshtarin, që ishte i shtrirë përtokë dhe kishte vënë duart në kokë për atë që kishte bërë.