Faturës 885 milion euro të kredisë, të cilën do ta paguajmë ne, shtojini edhe…

Nga Marinela ZIU

Faturës 885 milion euro të kredisë, të cilen do ta paguajmë ne, shtojini edhe faturën e udhëtimit të administratës në Bruksel, hoteleve, dietave dhe mbi të gjitha propagandës, për shitjen e shtimit të borxhit si një arritje të jashtëzakonshme…

Dhe mos harroni, që pikërisht këto të fundit, udhëtime, hotele e lukse, na kanë kushtuar plot 1,1 miliard euro në 7 vjet të kësaj qeverie, aq sa gjithë borxhi i marre, bashkë me interesa.

#KundërKorrupsionit

ram 2