PotëDëgjoj/ Basha: Në Elbasan, me punëtorët dhe hallet e tyre të përditshme…

Kryetari i PD, Lulzim Basha ndodhej sot në Elbasan ku është takuar me një grup punëtorësh në nismën e tij “Po të Dëgjoj”.

Basha shkruan në një postim ën FAcebook se, hallet e përditshme të këtyre njerëzve ende nuk e kanë zbehur shpresën se së bashku do ta bëjmë Shqipërinë një vend më të mirë.

Postimi i kryetarit Basha

Në Elbasan, me punëtorët dhe hallet e tyre të përditshme. Ekonomia, punësimi, braktisja e vendit janë plagët që dhembin më shumë edhe këtu. Hallet e përditshme të këtyre njerëzve ende nuk e kanë zbehur shpresën se së bashku do ta bëjmë Shqipërinë një vend më të mirë.
#PotëDëgjoj

#PotëDëgjoj

Ne Elbasan, me punetorët dhe hallet e tyre të përditshme. Ekonomia, punësimi, braktisja e vendit janë plagët që dhembin më shumë edhe këtu. Hallet e përditshme të këtyre njerëzve ende nuk e kanë zbehur shpresën se së bashku do ta bëjmë Shqipërinë një vend më të mirë.#PotëDëgjoj

Gepostet von Lulzim Basha am Montag, 17. Februar 2020