Plas grushti në Postën e Vlorës, drejtori dhunon vartësin e tij dhe lihet i lirë nga policia

Drejtori i Postës së Vlorës, Vullnet Bilbilaj ka dhunuar fizikisht në zyrë vartësin e tij, i cili ka pësuar dëme dhe është dërguar në spital për mjekim.

Bëhet e ditur se, policia ka mbërritur menjëherë në vendgjarje dhe nuk ka ndaluar drejtorin, por vetëm ka dërguar në spital vartësin e tij që ka marrë plagë.

Drejtori e ka fshehur ngjarjen duke urdhëruar punonjësit që të mos e hapin gojën. Kjo ngjarje e rëndë ka krijuar panik te punonjësit, por askusgh nuk guxon të flasë. Ngjarja megjithëse është mbajtur e fshehtë, është e filmuar nga kamerat e sigurisë.

Drejtori iPostës është edhe sekretar organizativ i PS Vlorë dhe njeriu më i besuar i kryetarit të PS, Anduel Tahiraj. Përë këtë arsye është marrë urdhër që ngajrja të mos publikohet.

Posta e Vlorës ka kohë që po degradon dhe lidhja e fortë Kryetar-Sekretar ka bërë që çdo gjë të bëhet monopol në këtë drejtori.