Denoncimi me prova: Drejtori i Arsimit anëtar i komisionit të votimit dhe deklaron votën për PS (Foto)

Eksperti i arsimit, Ndriçim Mehmeti, përmes një postimi në rrjetet sociale shkruan se, arsimi është politizuar deri në palcë dhe Rilindja ka shkelur edhe ligjet dhe udhëzimet e miratuara prej saj, përsa i takon emërimeve në sistemin arsimor.

Mehmeti ka publikuar në rrjet rastin e drejtorit të Zyrës Vendore Arsimore në Gramsh, i cili është zgjedhur pa konkurs dhe se ai ka qenë komisioner i PS-së në zgjedhje dhe është votues i saj.

Postimi i plotë

Ja nje tjeter rast i politizimit deri ne palce te arsmit, permes emerimeve partiake, pa konkurs dhe ne kundershtim me kriteret e vendosura nga ligji dhe udhezimet e vete Rilindjes.

Eduart Bezati drejtor i ZVA Gramsh, emeruar nga ministrja e arsimit, Besa Shahini ne me pak dy vjet me pare. Anetar i Komisioneve te votimit dhe voton hapur per PS.

Sigurisht qe Lindita, Besa dhe mbi te gjitha Kryeministri, duhet te na thone se ku perfundoi premtimi per depolitizinin e arsimit dhe zgjedhjes se njerezve profesionist me integritet dhe apolitik?

2 34