Bardhi: Edi Rama po zëvendëson shtetin ligjor me një regjim policor!

Deklaratë e Sekretarit të Përgjithshëm të PD, Gazment Bardhi në emër të Partisë Demokratike për ndryshimet në ligjin e Policisë së Shtetit

Edi Rama po zëvendëson shtetin ligjor me një regjim policor, në shkelje të Kushtetutës dhe në dhunim flagrant të të drejtave të njeriut.

Ligji për përgjimin e qytetarëve nga Policia, pa autorizim të prokurorisë apo pa vendim të gjykatës, thellon sjelljen antidemokratike të Edi Ramës dhe minon seriozisht rrugën europiane të Shqipërisë.

Për Partinë Demokratike ligji është antikushtetues dhe i papranueshëm.