Kokaina, afera që rrezikon Olsi Ramën nga plumbat ?

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Gazment Bardhi kërkon përgjigje nga Edi Rama: Pse vëllai i Kryeministrit është mbi ligjin dhe për të nuk vepron Urdhri nr. 1834/1, datë 06.11.2019 i Policisë së Shtetit?

Mbarë opinioni publik ka mësuar që vëllai i Kryeministrit, Olsi Rama, posedon një makinë luksoze, “Lincoln” të blinduar, e cila përdoret herë pas here edhe nga Kryeministri.

Edi Rama nuk mund të fshihet. Ai duhet të përgjigjet:

– Pse nuk ndalohet për verifikim nga OFL dhe pse nuk e bllokohet makina e blinduar e Olsi Ramës?

– Pse vëllai i Kryeministrit është mbi ligjin dhe për të nuk vepron Urdhri nr. 1834/1, datë 06.11.2019 i Policisë së Shtetit?

– Në çfarë aferash është përfshirë dhe çfarë e rrezikon Olsi Ramën, që është detyruar të përdorë një makinë të blinduar, e ndërtuar për të përballuar plumbat?

Po për cilën aferë bëhet fjalë që e tremb kaq shumë vëllain ë kreut të qeverisë? Nëse kthehemi pas në kohë, kujtojmë se Olsi Rama ishte i përfshirë direkt në aferën e kokainës të laboratorit të Xibrakës.

Ish-Kryeministri Berisha akuzoi Olsi Ramën për lëvizjet me makinën e kreut të organizatës së trafikut të kokainës në Xibrakë. Ai kishte kaluar disa herë kufirin me këtë automjet.

Olsi Rama nuk e përgënjështroi asnjëherë këtë akuzë të Berishës. As vëllai i tij në krye të qeverisë ndonëse përballej për çdo senacë me denoncimin e ish-Kryeministrit nuk fliste dhe nuk ksihte kurajon ta përgënjshtronte.

A bëhet fjalë për një aferë të tillë të ngajshme të trafikut të drogës që e bën vëllain e kreut të qeverisë që të përdorë një makinë amerikane të blinduar? Deri tani Olsi Rama ka heshtur dhe po ahstu edhe vëllai I tij në krye të qeverisë.

Mbarë opinioni publik ka mësuar që vëllai i Kryeministrit, Olsi Rama, posedon një makinë luksoze, “Lincoln” të blinduar, e cila përdoret herë pas here edhe nga Kryeministri. Edi Rama nuk mund të fshihet. Ai duhet të përgjigjet:- Pse nuk ndalohet për verifikim nga OFL dhe pse nuk e bllokohet makina e blinduar e Olsi Ramës?- Pse vëllai i Kryeministrit është mbi ligjin dhe për të nuk vepron Urdhri nr. 1834/1, datë 06.11.2019 i Policisë së Shtetit?- Në çfarë aferash është përfshirë dhe çfarë e rrezikon Olsi Ramën, që është detyruar të përdorë një makinë të blinduar, e ndërtuar për të përballuar plumbat?

Gepostet von Gazment Bardhi am Mittwoch, 12. Februar 2020