E vonojnë për shkak të festave hedhjen e gjobës në sistem dhe e detyrojnë të paguajë kamatën

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari, i cili shkruan se, më 28 dhjetor policia i ka vendosur një gjobë, ai shkon ta paguajë, por i thonë se nuk ka dalë në sistem për shkak të festave dhe tani i kërkojnë që të paguajë kamatvonesat!

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

E vonojne per shkak te festave hedhjen e gjobes ne sistem dhe e detyrojne te paguaje kamata!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Me 28 dhejetor me vendosen nje gjob deri me dat 8 janar kam kerkuar ta paguaj por nuk kishte dale ne sistem dhe per kete nisa te bej ankes pran portalit bashkqeverisje menjeher pas ankeses gjoba doli ne sistem me kamat vones mirpo ajo qe po me habit pergjigjja e policis qe thote per shkak te festave te fundivitit ka dale me vonese se di se ca do me thene me kte pergjigje se nuk u paska dal pija deri me 8 janar.