100 vjetori/ Zhupa: Tirana në betejë me të keqen!

Zëdhënësja e PD, Ina Zhupa shkruan në një postim në Facebook se, Tirana në keëtë 100 vjetor ndodhet në betejë me të keqen!

Zhupa shkruan më tej se, Tirana ndodhet në një betejë për të ruajtur identitetin, historinë dhe trashëgiminë kulturore të saj, për të ruajtur ajrin dhe hapësirat publike dhe për të fituar ujin e pijshëm, rrugët cilësore, transportin dinjitoz, kopshtet dhe shkollat e sigurta.

Reagimi i plotë i Ina Zhupës
Ne kete 100 vjetor Tirana gjendet ne nje beteje!
Tirana sot eshte ne beteje me te keqen! Tirana sot eshte ne beteje per te ruajtur identitetin e saj, ne beteje per te ruajtur historine e saj, per te ruajtur trashegimnine kulturore. Eshte ne beteje per te ruajtur ajrin e saj, per te ruajtur hapesirat publike, per te ruajtur vlerat e saj.

Tirana eshte ne beteje per te fituar ujin e pijshem, rruget cilesore, transportin dinjitoz, kopshtet dhe shkollat e sigurta.

Tirana dhe ne qytetaret e saj duhet ti fitojme keto beteja, per te ardhmen, per te na gjetur pervjetoret e tjera me nje Tirane metropol europian ne cdo aspekt! Ky eshte urimi im per Tiranen!

Gëzuar 100 vjetorin Tirana ku u linda, u rrita, ku linda dhe do rris femijen tim.

2 19

3 12

4 9