Drejtori i Policisë fsheh apartamentin luksoz te Kodra e Diellit

Drejtori i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu kaloi vetingun policor, një mekanizëm qesharak për të treguar se po bëhet veting edhe në radhët e forcave të rendit. Ish-kryeministri Sali Berisha publikoi një mesazh, duke akuzuar se Ardi Veliu nuk ka sqaruar si e ka blerë apartamentin luksoz te Kodra e Diellit.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Vetori dixhital denocon Geron Veliun për fshehje pasurie! Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Po ndjek seancën e vetingut të drejtorit Ardi Veliu… po pres të na sqarojë si e ka blerë apartamentin luksoz tek Kodra e Diellit, 200m2… po nuk po e shoh apartamentin të na shfaqet… maskarade e turpshme vetingu i policisë. Nderime dhe respekte… Anonim, ju lutem.