Mediu, takime me senatorë dhe kongresmenë të rëndësishëm në SHBA

Kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu ka marrë pjesë në Washington në Mëngjesin e Lutjeve ku ishte edhe Presidenti Donald Trump, kryetarja e Kongresit Nancy Pelosi, Sekretari Pompep si edhe shumë personalitete të tjera të politikës amerikane dhe përfaqësues nga më shume se 150 vende të botës.

Folësi kryesor ishte Profesori i Harvardit Arthur Brooks.

‘Mëngjesi i lutjeve është tashmë një nga traditat më të bukura të SHBA i cili bën bashkë për të 68 vit me radhë përfaqësues nga krahe të ndryshëm politik, bindje të ndryshme fetare apo etnike si dhe përfaqësues të rëndësishëm të biznesit amerikan.

Ky aktivitet zhvillohet nga Kongresi Amerikan me dy bashkëkryetar Republikan dhe Demokrat

Këte radhë dy miq të mirë John Molinar dhe Tom Souzzi drejtuan Mëngjesin e Lutjeve.

Përpara dhe mbas këtij mëngjesi pata mundësinë të zhvilloj takime me kongresmenë dhe Senatorë. Mike Lee, James Lankford, Michael Cluod, Fred Upton’

1 20

2 14

3 8

5 6

6 5