Del nga burgu trafikanti i dënuar me 15 vite burg në 2018, pagoi 150 mijë euro

Del nga burgu trafikanti i denuar ne vitin 2018 me 15 vite burg. Implikohet narkoqeveria dhe kreu i KCK. U paguan 150000€ per te transferuar prokurorin qe vazhdonte hetimet! Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Ne vitin 2018 Jurgen Molla u denua me 15 vite burg per trafik nderkombetar Lendesh narkotike te tipit Heroine. U zbulua nga sherbimet partnere te DEA amerikane… Sot ne 2020 eshte i lire…. Asnje media nuk guxon te flase per kete fakt.

Ju lutem demaskojeni kete maskarade pasi po bejne burg njerezit e varfer dhe te pamundur. E kokat e krimit po behen gati per krimet e rradhes. Ka lidhje shume te forta me te majtet ne Qytetin e Lezhes oor edhe ne qeveri.

Njihet publikisht si financues dhe mbeshtetes i tyre…. Nuk kam info se si mund te jete liruar. Por nga 15 vite burg,te dale per me pak se 2 vite,kjo eshte e pakuptimte…. Fale aktivitetit te tij kriminal,ka arritur te investoje ne fushen e ndertimit dhe hidrokarbureve.

Gjate kohes qe ka qene ne burg,biznesin e drejtonte vellai i tij…. Ky ka dale ne pergjime,per pagesa mbi 150.000 € per te transferuar prokurorin. Pasi nuk po e korruptonin dote dhe po u hapte telashe me hetimet.