Basha publikon videon: Shqiptarët meritojnë të dëgjohen me vëmendje!

VIDEO/ Basha publikon videon: Shqiptarët meritojnë të dëgjohen me vëmendje. Me Entonin dhe familjen e tij të re në Tiranë, duke folur për problemet e përditshme.
#potëdëgjoj

Shqiptarët meritojnë të dëgjohen me vëmendje. Me Entonin dhe familjen e tij të re në Tiranë, duke folur për problemet e përditshme. #PotëDëgjoj

Gepostet von Lulzim Basha am Donnerstag, 6. Februar 2020