Basha do dëgjojë zërin tuaj, komunikim në Facebook ora 18.00

Lulzim Basha ka njoftuar se në orën 18:00 do të mbajë një bashkëbisedim live në profilin e tij zyrtar në Facebook.

Në kuadër të fushatës së tij të takimeve ‘Po të Dëgjoj’ Basha thtoë se pret që të çdo qytetar të ndajë me të pyetjet dhe shqetësimet që kanë.

Postimi i Bashës:
Sot, në orën 18:00, ju ftoj në një bashkëbisedim live në Facebook.
Ju mirëpres të ndani me mua çdo pyetje dhe shqetësim që keni!

#PotëDëgjoj