28-vjeçari thërret se është me koronavirus, avioni bën…

Një muzikant amator mendoi se do të bënte publicitet falas teksa filmoi veten e tij duke thërritur brenda një avioni se është infektuar me koronavirus.

Fluturimi nga Toronto drejt Xhamaica u detyrua të kthehej për të bërë ulje emergjence pasi 28 vjeçari James Potok, deklaroi: “Vini re ju lutem. Sapo jam kthyer një nga provincë në Hunan, kryeqyteti i koronavirusit dhe nuk ndjehem mirë. Ju falemnderit”.

Më vonë ai tha se ‘ishte vetmë një shaka dhe se me të shpresonte të rriste shikimet në Instagram, ppor ai gjithsesi u shoqërua nga siguria jashtë avionit për kontrolle e më pas u arrestua dhe akuzua me shkelje për ndryshimin e rrugës së avionit.

Aspiranti e quan veten Potok Philippe dhe ka rreth 30,000ndjekësa në Instagram. më vonë në një intercvistë në Toronto ai justifikohej: “Unë nuk është se thashë kam një bombë të lidhur në trup por desha që video të bëhet virale në Instagram”, ndërsa shtoi se u çudit që askush nuk po qeshte.