Ballina Aktualitet Memet që po tërbojnë Ramën…

Memet që po tërbojnë Ramën…

Kryeministri Edi Rama u tërbua sërish me gazetarët, të cilët ashtu si opinioni publik në mbarë vendin, nuk e merr seriozisht nismën e tij për të luftuar krimin pas shtatë viteve në pushtet.

Janë të panumërta memet që janë prodhuar këto ditë në rrjetet sociale. Njëra prej tyre vjen më poshtë. Ajo është ilustrimi më i mirë i faktit se qeverisja e Edi Ramës është njësh me krimin.

Një pyetje që gëlon në median sociale më së shumti: këta që u arrestuan dhe u dënuan ashpër nën qeverisjen e mëparshme, pse po lirohen me ndihmën e qeverisë së Edi Ramës?

Pastaj, siç e thotë vetë Edi Rama në postimin e tij, pse çdo emër krimineli në vend lidhet me të dhe qeverisjen e tij?

Exit mobile version