Djali i shoferit të Xhafajt caktohet të drejtojë BKH-në!

Ish-Kryeministrit Sali Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari, i cili shkruan se, djalin e shoferit të Fatmir Xhafës e kanë caktuar drejtr të BKH

Sipas ish-kryeministrit qeveria e ka emëruar që tani kreun e Byrosë Kombëtare të Hetimit edhe pse sa për sy e faqe është hapur një konkurs.

Denoncuesi shkruan se, i emëruari është Eduart Merkaj, djali i shoferit të Fatmir Xhafajt.

Denoncimi i plotë

BKH e kapi Droga!!

Kreu i BKH, çuni u shoferit te Fatzi Droges!

Ka mbaruar gjeografine me korespondence ne Elbasan!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

I nderuar Doktor, edhe drejtorin e bkh e caktuan, cunin e shoferit te xhafes, eduart merkaj, me arsim te larte gjeografi dhe e ka mbaru me korrespodence ne elbasan.