Revolta/ Naftëtarët kërcënojnë me grevë urie

Që prej mëngjesit të sotëm, naftëtarë të Ballshit janë hedhur sot në protestë, pasi prej shtatorit nuk kanë marrë pagat e tyre.

Teksa paralajmërojnë grevë urie, protestuesit përveç pagës, kërkojnë dhe rifillimin e punës, pasi ajo është pezulluar.

Njëzëri naftëtarët kanw kërkuar edhe pagesat e sigurimeve. Deri me tani nuk dihet se si do te vijoje protesta e naftetareve si dhe cfare zgjidhje do u jepet kerkeses se tyre.

1 6