Reagimi i fortë i Berishës: Filloi me sukses të madh operacioni Forca e Krimit!

Ish-Kryeministri Sali Berisha reagoi pasi policia nisi operacionin Forca e Ligjit duke sekuestruar një kompleks të sekuestruar më parë. Berisha e quan operacionin ‘Forca e krimit’.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Filloi me sukses të madh operacioni Forca e Krimit!

Miq, dje riinauguroi me një operacion kalp veprimtarinë e suksesshme operacioni KÇK apo operacioni Forca e Krimit. Në një akt që gajasi dheun dje, për t’u tallur me shqiptarët, grupet KÇK rrethuan dhe sekuestruan kompleksin Gold të grupit Hajri, në të cilin u ekzekutua Jan Prenga.

Mirëpo sipas dokumenteve zyrtare rezulton se për kompleksin Gold, Gjykata e Krimeve të Rënda kishte vendosur sekuestrimin në vitin 2015. Atëherë le t’u themi aferim për këtë mashtrim! Edvin Kristaq Rama është nona e Krimit!