Kashahu në PPE: Një individ dhe modeli i tij i dështuar qeverisës nuk mund ta largojë Shqipërinë nga Europa

Sekretari per Mardhëniet Ndërkombëtare Arben Kashahu, përfaqëson PD në PPE.

Kashahu është shprehur në mbledhjen e PPE se, një individ dhe modeli i tij i dështuar qeverisës nuk mund ta largojë Shqipërinë nga Europa!

Postimi i Kashahut në Facebook

Duke përfaqësuar PD në familjen e madhe politike PPE. Ndava me përfaqësuësit e partive simotra të vendeve europiane qëndrimin e PD se, rruga europiane e Shqipërisë është trajektorja e shpresës për vendin tonë, pavarësisht krizës aktuale.

Një individ dhe modeli i tij i dështuar qeverisës nuk mund të pengojë këetë trajektore. Europa është vokacioni dhe destinacioni i shqipëtarëve.

kashahu 1