Jepet vendimi për 5 të arrestuarit e akuzuar për rrëmbimin dhe vrasjen e Jani Prengës (Fotot)

Gjykata e Tiranës ka dhënë masën e sigurisë për 5 personat e arrestuar në lidhje me rrëmbimin dhe vrasjen e Jan Prengës.

Vendimi është dhënë pak minuta më parë.

Gjykata ka vendosur masat e mëposhtme të sigurisë

Bajram Hajri-arrest me burg

Leonard Hajri-arrest me burg

Olsi Turja-arrest me burg

Elton Hajri-arrest me burg

Festim Bexhdili-arrest me burg

Bajram Hajri

Elton Hajri

Leonard Hajri

Olsi Turja

jan prenga