“Rama ik” edhe në Korçë, i gjithë stadiumi në këmbë! (Foto)

Po kthehet në traditë tashmë në stadiumet e futbollit. Në çdo ndeshje futbolli nuk mungojnë as thirrjet kundër kryeministrit Edi Rama.

Rastim më i fundit vjen sot nga stadiumi “Skënderbeu” në Korçë.

Në nisje të sfidës mes vendasve dhe Partizanit, “Ujqërit” nisën brohoritjet në kor “Rama ik”, “Rama ik”.

Në nisje të sfidës mes vendasve dhe Partizanit, “Ujqërit” nisën brohoritjet në kor “Rama ik”, “Rama ik”.

Kjo nuk është hera e parë që në stadiumet shqiptare tifozët brohorasin kundër shefit të qeverisë.

E njëjta gjë ka ndodhur edhe në “Air Albania Arena” në dy raste, në stadiumin e Shkodrës dhe atë të Vlorës…

Sfida mes Skënderbeut dhe Partizanit u mbyll me fitoren e korçarëve me shifrat 3-2.

korc

rama ik 2