Berisha-Ramës: Nuk mbulohet tradhëtia me vargje të Kuranit, o kryetradhëtar i kombit!

Ish-Kryeministri Berisha shkruan në një postim në Facebook se, kryetradhetari i kombit, sot për të mbuluar aktin e lartë të tradhëtisë kombëtare thikën e tmerrshme që i futi pas shpine.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Nuk mbulohet tradhetia kombetare me syre dhe vargje te Kuranit o kryetradhetar i kombit.
Miq, sot per te mbuluar aktin e larte te tradhetise kombetare thiken e tmerrshme qe i futi pas shpine Kosoves dhe kombin ka perdhosur edhe Kuranin duke vendosur ne Facebook vargjet e tij! Sb

“O ju qe keni besuar nëse ndonjë i pandërgjegjshëm u ka sjell një lajm, ju shqyrtojeni mirë, ashtu që të mos e godisni ndokënd pa e ditur realitetin, e pastaj të pendoheni për atë që keni bërë”, shkruhet në këto fjalë të zgjedhura.

ps: Edhe terroristet qe kryejne krime monstruoze kur jane vrare jane gjetur me Kurane ne gji duke menduar se mund ti mbroje nga krimet e tyre.