Gjykata vendim politik me urdhër të Ramës, lihen në burg dy ish-kryetarët e komunave dhe lirohen 21 të tjerët

Gjykata e Tiranës ka dhënë masat e sigurisë për personat e arrestuar për tërmetin e 26 nëntorit, që shkaktoi dëme në disa zona të Tiranës. Ish-kryetarët e komunave, Besnik Fuçia dhe Fatbardh Plaku janë lënë në burg, kurse shumë të tjerë kanë përfituar masa lehtësuese.

Anila Harxhi- detyrim paraqitje

Reis Muça- detyrim paraqitje

Merita Kushe- detyrim paraqitje

Ekri Visha- detyrim paraqitje

Bukurie Halili- detyrim paragjitje

Adhurim Qehajai- detyrim paraqitje

Stela Maze- detyrim per paraqitje

Zhaneta Tagani- detyrim paraqitje

Shpëtim Kërçiku- detyrim paraqitje

Faik Fejza- arrest në shtëpi

Ndoc Pepkolaj- arrest në shtëpi

Mehmet Selami- arrest në shtëpi

Jani Ikonomi- detyrim paraqitje

Agim Eski- arrest në shtëpi

Pëllumb Korfuzi- arrest në shtëpi

Ermir Çina- detyrim paraqitje

Qirjako Gjerko- arrest në shtëpi

Asqeri Xhanani- arrest në shtëpi

Vjollca Hoxholli- arrest në shtëpi

Ali Dyrmishi- arrest në shtëpi
Shefqet Doda- arrest në shtëpi

Gerti Calliku- arrest në shtëpi

Luan Beta- arrest shtëpie

Hodo Gjoni- arrest në burg

Feizi Dyrmishi- arrest në burg

Besnik Fuçia- arrest në burg

Naim Shehi- arrest në burg

Gëzim Shalla- arrest në burg

Fatbardh Plaku- arrest në burg

Artur Skela- arrest me burg