Denoncohet Veliu: Policia përdor mazut për ngrohje, gazi i çliruar dëmton banorët

Një qytetar i është drejtuar me një mesazh ish-Kryeministrit Berisha ku shkruan se, Policia e Shtetit përdor mazut për ngrohje , por nuk po e kuptojmë se si dhe ku derdhet që vjen gjithë ai gaz nëpër shtëpitë tona. Qytetari shkruan se, djegia e mazutit liron shumë gazra të demshme per shëndetin duke rrezikuar sidmos fëmijët…

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Shikoni si i helmon fqinjte narkodrejtori Geron Veliu per te ngrohur zyren e tij! Turp!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Pershendetje Z.Berisha
Jam nje qytetare qe banoj ne pallatin 12 katesh prane Policise se Shtetit ne Tirane

Ka kohe qe ne te gjithe pallatin vjen nje ere gazi qe nuk mund te rrish dot brenda ne shtepi.

Ne darke kjo ere behet dhe me e forte .Dhe seriozisht qe kohet e fundit po behet me shqetesuese sepse era sa vjen shtohet ,aq me teper ne darke.

Kemi femije te vegjel dhe prinderit qe nuk mund te dalin nga shtepia ne keto dite te ftohta.
Morem vesh qe Policia e Shtetit perdor mazut per ngrohje ,por nuk po e kuptojme se si dhe ku derdhet qe vjen gjithe ai gaz neper shtepite tona …

Djegia e mazutit liron shume gazra te demshme per shendetin.

Kemi bere nje peticion si pallat ,dhe na premtuan qe do ta ndalojne. Por akoma eshte e njejta situate.

Nese do mund ti jepnit volum zerit tim, do t ju isha mirenjohese.
Anonim te lutem se jemi ne komunizem.