“Ramushin nuk e tundën shefat e Hagës, jo më shoku i Gent Cakajt”…

Gazetari Ylli Dylgjeri ka ironizuar Kryeministrin Edi Rama lidhur me padinë ndaj Kreut të Qeverisë së Kosovës, Ramush Haradinaj.

Përmes një postimi në rrjet Dylgjeri shkruan se Ramushin nuk e tundën shefat e Hagës dhe jo më shoku i Gent Cakës.

“E pyetēn dje Ramushin shokët e UÇK-së:

Ça të ndodhi bre burrë kshu?

Përgjigje: Mua nuk mē tundën shefat e Hagës, e jo të më ndalë shoku i Gent Cakës!!!”, ironizon Dylgjeri në rrjet.

Dy ditë më parë, Kryeministri Edi Rama, depozitoi në Gjykatën e Prishtinës një padi kundër Ramush Haradinajt lidhur me deklaratat e këtij të fundit për shkëmbimin e territoreve mes Kosovës dhe Serbisë. Haradinaj kishte deklaruar se nga shkëmbimi i territoreve do të përfitoheshin 10 mld euro, duke e lidhur këtë me pasuritë nëntokësore të Kosovës.

Rama zgjodhi t’a padisë Haradinajn ditën e masakrës së Reçakut, ndërsa veprimi i tij shkaktoi reagime të shumta në Tiranë dhe Prishtinë.