Pinoku i Bashkisë godet sërish…

Ish-anëtari i djathtë i Këshillit Bashkiak, Akil Kraja, ka akuzuar kryetarin e bashkisë, Erion Veliaj se ka kopjuar logon e festimeve për 100 vjetorin e Tiranës

‘Mos, godet serisht pinoku i turbulluar i Tiranes, Projekti i ri i Teatrit Kombetar doli i kopjuar nga nje projekt i huaj. Tani po del dhe logoja e 100 vjetorit te Kryeqytetit e kopjuar. Por ju lutem vetem mos e turbulloni shpirterisht se do te ju coje ne gjykate per shpifje’

auto tr11579280332