Ballina Aktualitet Kush janë dy shqiptarët e arrestuar në megaoperacionin e policisë italiane

Kush janë dy shqiptarët e arrestuar në megaoperacionin e policisë italiane

Mediat italiane kanë zbardhur emrat e dy shqiptarëve të arrestuar, nga policia në San Salvo, pas megaoperacionit të kryer në Bari.

Bëhet e ditur se shqiptarët e arrestuar janë Denis Bimi, 29 vjeç dhe Besmir Sylija, 25 vjeç, të dy emra të njohur për policinë, sepse ishin të përfshirë në operacionin “Evelin”, që u ekzekutua në 30 nëntor 2018, pjesë e bandës së akuzuar për trafik droge.

Të dy janë akuzuar për pjesëmarrje në organizatë kriminale, me qëllim shitjen e lëndës narkotike.

Denis Bimi mbrohet nga avokatët Antonello Cerella dhe Antonio Valentini i forumit L’Aquila dhe Besmir Sylja i mbrojtur nga Antonella Cerella dhe Marisa Berarducci.

Exit mobile version