Veç 6 studentë sivjet te Fakulteti i Pyjeve pasi për pyjet nuk punësohet qi që ka bërë shkollë

Kreu i Departamentit të Mjedisit në Partinë Demokratike, Jamarbër Malltezi ka denoncuar emërimin si kryeinspektor e inspektorë pyjesh të 3 personave që kanë apo kanë pasur probleme ligjore.

Kreu i Departamentit të Mjedisit në PD shprehet se, teksa Faklteti i Pyjeve ka vetëm 6 studentë këtë vit, në poste të rëndësishme janë emëruar persona të dënuar apo që janë në kërkim për krime të ndryshme.

Postimi i Malltezit

Vec 6 studente sivjet tek Fakulteti i pyjeve pasi per pyjet nuk punesohet kush ka bere shkolle – Klosi emeron vec te kerkuarit:

B. Mane denuar per trafikant droge emerohet inspektor pyjesh;

S. Malko i kerkuar per vrasje emerohet inspektor pyjesh;

M. Voga i kerkuar per rrahje dhe armembajtje pa leje emerohet kryeinspektor pyjesh…